Bludiště mysli
Bludiště mysli
Bezcílně toulám se,
Zákoutími mysli,
I v těch, co doufal jsem,
Že dávno zmizly,
Nevidím cíl,
Ba ani cestu,
Žaludek na vodě,
Živote nestůj,
Mrtvý bod našel jsem,
Nic se mi nezdá,
Na vlnách zufalství,
Zvyk, železná vesta,
Zůstanu bloudit,
Uprostřed sebe,
S jedinou otázkou,
Co je to nebe?
Publikoval(a):
Formis, 3.8.2013