zapomenutelný
zapomenutelný
byl jsem jen slouha
vlastní slabé vůle
při bezluní
prstem neostrouhám
návrat do jara bez květů
kvapem a rád odcházím
jako odezní nucený polibek
smrkovou větví
umetený můj hrob
jen kvůli jménu
sázenému ze sirek
prostě jsem odešel
Publikoval(a):
Marcone, 2.8.2013