Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vedl jsem dialog

Vedl jsem dialog

Vedl jsem dialog,
vážný a dlouhý,
byl celý beze slov,
zdál se mi hloupý,

vedl jsem dialog,
o vlastním životě,
o jeho možnostech,
o jeho podobě,

vedl jsem dialog,
tuším že s Bohem,
vrazil mi život,
a dal mi sbohem,

vedl jsem dialog,
dál se sebou samým,
o tom, jaký že,
život to vlastním...
Publikoval(a): Formis, 2.8.2013
Přečteno (85x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Hvězdář, Easy Rider, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti