Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...slova, která v sobě tají
láskyplná zašeptání,
náruč hebké radosti...
proč ne?
:o)
13.8.2013 14:52 | Cecilka
i hlouposti se dají psát a tím lásku vyznávat
2.8.2013 21:41 | a1ička