Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Musím tam jít

Musím tam jít

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Na procházku chodím rád
do polí se podívat,
podívat se po kraji,
kde si ptáčci zpívají.

Musím tam jít, stůj co stůj,
však to jen byl život můj,
sedlačina ve mně zrála,
mým osudem se také stala.

Rád jsem oral, setí řídil,
potom zralé také sklidil.
Vůni země tu mám rád,
co vám budu povídat.

Chodím rád i do lesa,
kde mi duše zaplesá,
poslouchám jak kukačka,
ona co tam zakuká,
kolik zbývá života.
Publikoval(a): děda včela, 2.8.2013
Přečteno (260x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Cecilka, Kytka62, Jirka Chrastina

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti