Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztratila se

Ztratila se

davidziak Básně » Balady, romance

Anotace: Miluju zrzky

Jsem sám doma,
nic na zabavení,
v tom slyším zvonění,
kdosi je za dveřma.

Kukátkem se podívám,
slečna tam stojí,
zima je jí,
dovnitř ji pozívám.

Krásná byla opravdu,
zrzavá se zelenými očky,
pleť jak mléko od kravičky,
pihatá jen trochu.

Že prý se ztratila,
celý dne bloudí,
tak zvonila,
snad někdo poradí.

Nalil jsem čaj do hrnku
a půjčil jí deku,
objala mě kolem krku,
na znamení vděku.

Pak jsme našli cestu domů,
že tam ráno půjdem spolu.
Venku byla černá noc,
chtělo se jí spát moc.

Pustil jsem kus filmu,
usnuli jsme spolu
a ráno podle slibu,
dopravil jsem ji domu.
Publikoval(a): davidziak, 1.8.2013
Přečteno (231x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 11:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti