Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

468. Každý déšť má svý slzy

468. Každý déšť má svý slzy

Robin Marnoli Básně » Balady, romance

Anotace: ...není tu zařazení "romantické" tak není sekce zcela "in" správci serveru však nové sekce nepovolí...

.
.
.
.
na pláži
pobíhal pes s vodítkem
bez pána


měl skleněný oči
jako jsou ty tvý...





jsi dobíhajícím běžcem
a přesto nejsi vítězící




ta dívka má světle zelené vlasy
a oranžovou tvář zavátou sluncem
...křídla pelichají
a dětská říkanka je nedopsaná
jako slunce utopené v mracích

ohnivý motýl sedl ti na rty
a hraje mollový klavírní sonet
zatímco ty
posloucháš tichý pláč deště






- jako bys ho slyšel poprvé
.
.
.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 31.7.2013
Přečteno (272x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Lugilla, El Vuelta

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 11:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti