Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Řešení se zdá tak snadné,
ne však pro někoho,
kdo je na dně...
14.8.2013 10:13 | Easy Rider
Až tě přijdou zákeřně
v delíriu strašit,
začnou kvílet falešně,
zkus je někam zašít...
(třeba do pytle jako Miroslav a Krasomila
a pořádně vyplatit, ať zkrotnou) :o)
13.8.2013 15:06 | Cecilka