Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Měsíček

Měsíček

Jirka Chrastina Básně » ostatní ...

Anotace: Všem dětem na tomto serveru. Děcka,já Vás teď vůbec nestíhám čist,snad za dlouhých zimních....? :-(

Co zbylo z noci?
Měsíček
i za dne po obloze pluje
maličký zvedá malíček
když na něj ukazuje

Neřekli ti,že ráno svítí slunce?
Neukázali tu správnou krásu?
A hledět do nebe je ztráta času
A čas jsou karty,bankovky a mince

Andílku,
tu hrůzu ze mě,prosím,sejmi
jsem jenom básník
beznadějný
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 30.7.2013
Přečteno (138x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, Kytka62, Cecilka

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 12:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti