Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ozónový vítr

Ozónový vítr

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: §*§*§*§*§*§ *§*§*§*§*§* §*§*§*§*§*§

Obloha mlékem zbarvená
vítr přinesl jednu kapku
z hustého mraku ztracená

ostré světlo tne do oka
kukání před bouří umlká

ranní probuzení zve ke spánku

pomalu plyne dopolední hodina
předzvěstí deště celá opilá.
Publikoval(a): Mochomůrka, 30.7.2013
Přečteno (52x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Cecilka, děda včela

Spodek

Stránka generována 27.11.2024 04:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti