Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V moři

V moři

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Globální oteplení.

Povídala sledi treska,
to je nadělení,
zjistila jsem zrovna dneska,
velké oteplení.

Z ledovců sem voda teče,
moře jistě stoupne,
tohle není dobré přece,
potěr z toho hloupne.

To máš pravdu, moje milá,
vykulil sleď oči,
slanost též se pozměnila,
já to poznal v moči.

Lidé mají hříchu více,
ničí mořské ticho,
vyděšená chobotnice,
odřela si břicho.

Ještě, že ten žralok bílý,
občas chlapa slupne,
zahnat všechny, nemá síly,
byť se na ně upne.

Dále spolu hovor vedli,
jak se vyhnout síti,
nad hladinu když je zvedli,
vidí, že jsou v řiti.
Publikoval(a): Psavec, 30.7.2013
Přečteno (370x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Efir, Doradolanska, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti