tryptich prso 2013
tryptich prso 2013
Triptych Prso 2013
#
Pivo jako prso
Jít na jedno je blbost
#
Na čele mám další vrásku
Má dvě prsa
A chce lásku
#
Táhnu se přes moře
Pouště i horama
A hledám roštěnku
Se třema kozama
Publikoval(a):
Los Berlinos, 30.7.2013