Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zlomené srdce

zlomené srdce

kata3 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: I zlomené srdce se zahojí,jen co příjde pravá láska..

Zlomené srdce mám a duši bolavou,nemužu spát i když padám unavou. Ztratila jsem srdce,vzal jsis od něj klíč. Klidně jsmi ho sebral a utekl pryč! Vzal jsi mi ho na vždy,dokážu ještě milovat? Na krutou bolest nechci uz pamatovat. Chci ze dna znova vztát a zase klidně žít. I bez tebe dál musím cestou jít. Ten kdo lásku bere umí také dát,myslím že nemusím se bát. I když srdce pláče,nemuže se na vždy litovat,jistě jednou bude zase milovat.
Publikoval(a): kata3, 30.7.2013
Přečteno (269x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti