Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

obrazy mlčenlivých fantazií

obrazy mlčenlivých fantazií

Tak často proplouváš mým sněním,
pastelový umělec na okraji výšin,
sám ve svém vlastním obrazu
kouzlí přebohaté světy.

Za oponou z mléčně bílé pěny,
vzduch i verše jsou ryzí;
temnooká zahrada přivírá víčka
a fouká do přání, která nedokáže splnit.

Starosti a smutky ráda nechám stranou,
abych Tě mohla vést cizími městy a dvory,
slovy, která v knihách nenajdeš.

Zlom času neztmavnul na hodinách
a s přicházejícím ránem intimní slunce
pomalované mapy lepí do oken.
Publikoval(a): Lugilla, 28.7.2013
Přečteno (197x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Marcone, děda včela, Retor, qala, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti