pravda bolí
pravda bolí
Anotace: ale je to tak správné. Tohle je pro Tebe ...ty víš.
kapsa, propršela mi
do prázdna mezi námi
kterému dal jsem flek
a byl to jen počátek
( oběť je vítězství )
vzkříšení
řešení
není
miluji Tě a budu stále,
sic choval jsem se neurvale
pro Tvé dobro
možná mi jednou odpustíš
neprožitá
léta
se mnou ...
Publikoval(a):
Marcone, 28.7.2013