Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(P)Odchod

(P)Odchod

Marně jsem volala
do ulic výkřiků
o všechna odpuštění
jen jsem chtěla ulehčit své duši
duši - života proroka zatracení

zábly mě ruce
a vítr se brouzdal po bílých tvářích

proč mám tu starost
vlastním snad prokleté příkoří

kdo ví

zítra mám pohřeb

budu se dívat na plačící dav
naposled zamávám

abych pak v tichosti odešla
do ráje
a za zvuků zpěvu Jimma Morrisona
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 28.7.2013
Přečteno (35x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti