Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztělesněné vědomí

Ztělesněné vědomí

ZENITZERO666 Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Okusovali ti dva vůbec nějaký jablko nebo jsme se vyvinuli z tlupy lidoopů? A co na to Jan Tleskač. Hostuje ještě v komiksech Štěpána Mareše? =D

Jedno tělo
rovno duše
jedna hlava
a dvě ruce.

V hlavě mozek
kus níž srdce
svoje ego
svírám v ruce.

Pár nohou
uprostřed pták
to je moje tělo
to má bejt můj chrám.

Zlinkovane zkárovanej
nalitej jak dělo
vypleňuju páně dům
pustošim svý tělo.

Nedílná jednota
v ztělesnění božím
bez těla nebudu nic
když se k zemi složí.

Které vyšší síly
roztočily svět
kterej mistr pekař
tkáně těla hnět?

Já a tělo jedno jest
tělo je má duše
hříšné vlhké zpocené
vzešlé z evoluce.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 28.7.2013
Přečteno (133x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti