Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona

Ona

The Count Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro každého jiná.

Tvá nadpozemská krása skví se
v šerosvitu měsíční záře.
Jsi malý zázrak noci,
jedno heslo nebeského snáře.

Tvá nadpozemská krása skví se
v čerstvém světle denním,
kdy ospalé paprsky mají tě v moci.
Nic krásnějšího není.

Tvá nadpozemská krása skví se
i v nejostřejším slunci dne.
Je symfonickou básní snovou,
hvězda, jež nikdy nespadne.

Tvá nadpozemská krása skví se,
když Slunce ukládá se k spaní.
Sílu potřebuje nabrat novou,
by mohlo zase svítit na ní.

Nebeská.
Publikoval(a): The Count, 27.7.2013
Přečteno (693x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, GAIA77, a1ička, Retor

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 18:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti