Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé vlasti

Mé vlasti

Scotland Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: ... Básní nechci nikoho utážet. Jen mi připadá že slovo vlastenectví je dnes skoro všem cizí

Matičko má drahá
Co to s tebou dělají
Každý tě okrádá
Ostatní mu tleskají

Matičko má drahá
Kde jsou ti vlastenci
Kam se poděli, je mi záhada
Kde jsou tví ochránci

Kde jsou ty časy
Kdy tě věichni chránili
Já jdu s nimi taky
Ostatní nás zabili

Chceme ti pomoct
Však nevíme jak
Snaší se nad tebou noc
A přichází k tobě kat

Nikdo už tě nestřeží
Nikdo ti nepomáhá
Každý jen domů beží
A přemýšlí jak tě okrádá
Publikoval(a): Scotland, 27.7.2013
Přečteno (383x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dodky, Retor

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti