Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hlad...

Hlad...

Krvavá Mary Básně » Smutné

Anotace: psala jsem to na táboře....tak snad...:D :D

Utíká,peláší,běží..,
už ale bohužel stěží.
Nestihne dohnat svůj oběd...
zas bude hlady trpět...
Takhle už to de třetí den
škoda že neumí tlapami rozdělat oheň.
Náladu má jen a jen smutnou...
před sebou vidí jen krajinu pustou.
Zdá se ,že brzy hlady zemře..
a to je kvůli té naivní couře.
Leží bez hnutí uprostřed lesa...
jeho sebevědomí nebezpečně klesá.
Ona toho lituje...,
svědomí své zpytuje...

A tak končí má báseň..
pokřtěná žalem a strachem...
Publikoval(a): Krvavá Mary, 26.7.2013
Přečteno (74x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti