Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milující příroda

Milující příroda

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Tak já nevím co nám brání
k vzájemnému milování,
to není jen sex pomalý či hbitý,
ale důvěra, láska, city.

Milování a city nám jsou známé
a jak v přírodě?,
tak se na to podíváme!!!

Každá blizna má svůj pestík,
voda řeku, moře, rybník,
slunce svoje oběžnice,
měsíce, komety, létavice.

Každý slon má též slonici,
medvěd svojí medvědici,
páv pávici, holub holubici,
lachtan i svou lachtanici.

Kudlanka milého sní
a on sní jak jej láskou jí,
včelí královna má i trubce
a u lidí milého, nebo hlupce.

Příroda se postarala,
milování nám všem dala,
by zachován byl rod i druh,
od člověka až po hejno much.

Milování je krásné vždycky,
je to prostě přirozené, lidský,
vzájemně si lásku přejme
a svůj rod tím zachovejme.
Publikoval(a): děda včela, 26.7.2013
Přečteno (471x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Kytka62, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti