Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strážný anděl

Strážný anděl

MonikaZ Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Ivetce, která mezi námi už není

Ležíš tam a jsi stále tichá
jak to tam nahoře vůbec vypadá?
máš tam klid a jsi hrdá?
rodina si tě v srdci stále hlídá

Vzpomíná rodina, tvé sestry
a já tvá neteř co nepoznala tě,
zemřela jsi mladá, třináct ti bylo
tolik co kdysi bylo i mě

Dětství krásné měla si
pubertu však nepoznalas,
dospělosti vyhnnula ses
a tím nepoznalas ty zlé časy

Já tě znám jen z vyprávění
a ze zlatého rámu,
jsi ta dívka co šlechtila si šaty
a rodina přijímala Kristovu ránu

Byla to však chyba člověka
co neuměl si vážit cizího života,
milujeme tě a milovat budem
ty jsi totiž tím naším strážným andělem
Publikoval(a): MonikaZ, 25.7.2013
Přečteno (449x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Retor, GAIA77, děda včela, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti