Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hádanka

Hádanka

Bartoloměj Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: 40 básniček Katce... A stejně mě nechce...

Vzpomínám na všechny středy,
kdy jsem s Tebou chodil na obědy.
Měl jsem kus kus a dokonce i pohanku,
stejně ale nemůžu rozluštit tu hádanku.

Jak se to jen stalo?
Kde se to jen vzalo?
Co jinak udělat se dalo?
Proč někdy stačí tak málo?

Všechno co mám,
komukoliv dám...
Klidně peklu půjdu říct,
že cokoliv budu jednou mít,
jsem ochoten za Tebe vyměnit...
Publikoval(a): Bartoloměj, 25.7.2013
Přečteno (512x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Retor

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti