Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

100x

100x

Bartoloměj Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: 40 básniček Katce... A stejně mě nechce...

Stokrát denně jsem Ti volal,
stokrát to hned pokládal...
Tvoje jméno aspoň vidět
...jako hlupák vypadal.

Pořád jen na Tebe myslet,
stokrát marně jsem si zakázal.
Dělal jsem jakože nejsi,
ale stokrát jsem to nezvládal.

Sto básniček jsem Ti napsal
a všechny je hned vymazal...
Kdybys jenom trošku chtěla,
sto dalších bych napsat dokázal...
Publikoval(a): Bartoloměj, 22.7.2013
Přečteno (483x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Retor, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti