Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zakázaná láska

Zakázaná láska

Shasea Básně » o Lásce

Anotace: jen tok myšlenek jdoucí za sebou... (reakce na jednu písničku)

Po okolí je všude slyšet smích
v rukou pár tvých vlasů blonďatých

vše pomíjí a má duše, jak opuštěný vlak mokne a ujíždí
němé kapky samoty smáčí ji, jak žiletky po ní přejíždí

vše bylo nenucené, přirozené po tak dlouhé době
já však musím změnit cestu, na tu co nevede k tobě

s každým krokem po té cestě pocit viny roste
zasadil si ránu hlubokou už nevěřím, že sroste

teď už kolik dní utíkám před samotou a celým širým světem
vím, že k Tobě něco cítím, to tajím před Tebou i tvým děvčetem
Publikoval(a): Shasea, 22.7.2013
Přečteno (413x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ydnAxX, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti