Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudné spojení

Osudné spojení

Vidět tě v bolestech,
trhá mi duši,
tehdy ten večer,
jsem nemohl tušit,

jak bezbranné stvoření,
na mne se lepí,
kvůli našem chtíči,
byli jsme slepí,

ale bez něžných doteků,
necítím k tobě nic,
a to i přestože,
nikdo mě nezná víc,

přešli jsme hranici,
není už cesty zpět,
když už tvá ústa znám,
a nechci tě navádět,

je to jen má vina,
že začal jsem s tebou,
hrát ve třech hru,
která hraje se ve dvou,

jen já a mé neštěstí,
můžeme být spolu,
opakem bez výčitek,
v milostném sporu.
Publikoval(a): Formis, 21.7.2013
Přečteno (86x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Retor, gogol, Mochomůrka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti