Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O alkoholu

O alkoholu

davidziak Básně » o Věcech

Anotace: Taková pohodová

Alkohol je kamarád,
alkohol má každý rád.
S problémem ti pomůže,
i když nic moc nezmůže.

Stačí si dát jen pár loků,
pak uděláš jen pár kroků.
Nálada je sice lepší,
o to je to ráno horší.

Hlava bolí, není dobře,
problémy jsou v nové míře.
Až pak zjistíš co si dělal,
hanbou by ses radši schoval.

Proto s mírou vždycky pij,
nebo na tebe vezmou kyj.
Publikoval(a): davidziak, 21.7.2013
Přečteno (346x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 11ka, Retor, Mochomůrka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti