tak snad zítra
tak snad zítra
kde jsi, že to nevím
dno láhve se mi směje
nestačilo zablikat
každý den posledním
se mohl včera stát
a já nevím kde jsi
( flaška odporuje suchem )
kampak tě to zaválo
příležitost míň než za málo
vlastně skoro nic to nestálo
jen si počkat na další chybu
( flaška podporuje změnu )
napiju se,snad naposledy
si řeknu, zítra už ne
nebude zítra.
( flaška smutní )
Publikoval(a):
Marcone, 21.7.2013