Střepy
Střepy
Střepy
padají a řežou moje paže
Střepy
třpytí se všude po podlaze
Střepy
jsou v srdci mém a v srdci tvém
Střepy
další rána krutosti nám neprojde
...
Střepy
zkrvavené a orosené ranním potem
Střepy
zdrogované
Střepy
snové
Jdu pro smetáček s lopatkou
a zametu s vnitřním nepřítelem
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 20.7.2013