Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak milovat je třeba...

Jak milovat je třeba...

Bindig Básně » o Lásce

Anotace: Prostě láska...

Jak milovat je třeba...

...i jen lístek co ve větru se třepá,
...i slovo co polechtá nás na malíčku u nohy.

Jak láska vždycky vzkvétá....

Znovu a zas na Tebe doráží.

Jak my jsme pořád obranáři, ale jen bránit se nestačí...

Jak láska mává křídly a EFEKTNĚ nás dostává..

Díky za ní a díky za Tebe.

Já nepřestávám... neměj strach... :)

A ŽEHNÁM VŠEM.....
Publikoval(a): Bindig, 19.7.2013
Přečteno (370x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti