Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Musíme tam všichni

Musíme tam všichni

Jirka Chrastina Básně » o Životě

Anotace: všichni =)

Třešně jsou červené a višně temně rudé
Roků mi přibývá jak běžím za osudem

Je ticho v cizím domě
Vyhasl včerejší oheň
Takže je úplně po něm
Takže bude i po mě

Konipasové se tisknou do asfaltu
Tepny jsou červené a žíly temně rudé
Roků mi přibylo a času nepřibyde
Zvířátka neuhnula autu
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 18.7.2013
Přečteno (123x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Marcone, Psavec, Retor, NikitaNikaT., Doradolanska, Kytka62

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti