Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svou nahotou...

Svou nahotou...

NikitaNikaT. Básně » o Sexu

Anotace: Jenom lehoučká, stále v mezich "cudnosti" :o) :oP pár střípků r e a l i t y, dnů, blízce minulých...

Svou nahotou
noční oblohou
pluji snem za Tebou…

S myšlenkou pouhou
s vášní dlouhou
jdu si pro pomazlení…

Tetuji Tě polibky
a vnímám Tvé dotyky,
horkost vlévá se do těla…

… ano, takhle bych to chtěla.

Jazykem dobírám se cíli,
na cestě zůstávám ještě chvíli,
ať pomazlím celé okolí…

Pak s chutí vychutnám
Tvojí mužnost,
využiji naplno možnost,
dostat Tě na vrchol…

… zažij to krásné šílenství!


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 18.7.2013
Přečteno (1512x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, SK, Psavec, Retor, Puris, gogol, Jirka Chrastina

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti