Sen
Sen
Anotace: 40 básniček Katce... A stejně mě nechce...
Dokouřím krabičku,
dopiju skleničku,
pošlu Ti básničku
a doufat budu chviličku,
že za ni dostanu hubičku.
Až tahle noc skončí
a já otevřu oči, budu vědět
že to byl jen krásný sen,
že Ty ses mi zdála jen,
ale že já nejsem ten,
s kým chceš strávit tento
a každý další den...
Publikoval(a):
Bartoloměj, 18.7.2013