Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebeklam

Sebeklam

Tak vroucně jsem se oddala smířlivé hodině,
bolavá slova, ututlaná zklamání
vzedmula se, popukala, odtekla
tam, kde mají hodně slunce a málo smutku.
Stále věřím, že takové místo je,
ale už ho nehledám.

Nejsem ta, co se odmala nebojí,
že se nedusí za rozechvělým oknem
všechen vztek a uřvaně nehlasná hádka,
o to, kdo přežije.
Jsem slabá
a mám strach.

Děkuji tomu, kdo může za ticho.
Chci se dnes jen posadit za komín
a dívat se, jak ze střech sálá léto…
Publikoval(a): Lugilla, 17.7.2013
Přečteno (165x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Poutníček, Mochomůrka, Marcone, Robin Marnoli, Jirka Chrastina, NikitaNikaT., qala, děda včela, Retor, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti