Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhodnutí o lásce

Rozhodnutí o lásce

Moog Básně » o Lásce

Anotace: Milovat někoho znamená pochopit i to, že vás nemiluje.

Plážový kamínek omílá se,
vlny myšlenek a tůní,
malá rybka schovává se,
svit paprsku, letních vůní.

Slunce prosvitne mezi mraky,
zem se pousměje,
vzlétnu radostí mezi ptáky,
omámena padám mezi peřeje.

Malý krůček,
tiché našlápnutí,
rychlý krve potůček,
jak motýlím křídlem mávnutí.

Těžký život básníků,
těžší život dívky,
mysl plná rozpaků,
jo, to patří mezi snílky.


Je těžké milovat někoho, kdo o tom neví, těžší je milovat toho, kdo o tom nechce vědět..

Srdce žalem puká,
týdny a týdny,
přichází bolestivá muka,
žijeme život bídný.

Rozhodnu se dnes,
či zítra?..jestli snad,
přede mnou hluboký les,
do mého srdce on spad.
Publikoval(a): Moog, 17.7.2013
Přečteno (271x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adyy, NikitaNikaT., m.M.d., Retor, gogol

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti