Závidím
Závidím
Anotace: 40 básniček Katce... A stejně mě nechce...
Píšou o tom báje,
že na 1. Máje,
má být každá žena,
pod rozkvetlou třešní políbena...
A já závidím strašně tomu,
kdo Tě dneska z Tvého domu,
vezme k tomu rozkvetlému stromu...
Publikoval(a):
Bartoloměj, 17.7.2013