Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

nanyba794 Básně » o Lásce

Anotace: napsáno dost dávno, čili šuplíkovka.

Láska
Láska někdy bývá těžší než Kristův kříž.
Miluji Tě a Ty to víš.
Láska je jako křídel motýlích šum
Žít však bez ní, je holý nerozum.

Láska z Tvých dlaní
chutná jako voda čistá.
Je květem, jenž rozvinout se chystá.

Polibky Tvé spalují více než sluneční svit
Jen po Tvém boku nalézám klid.
Šílenství touhy, dotek jen pouhý,
cítíš se zvláštně, poznáš-li krásu vášně.

Samet Tvých očí jemnou zlatou nit
kolem mého srdce přede,
to pak za láskou se točí,
za touhou nás vede.
Publikoval(a): nanyba794, 16.7.2013
Přečteno (440x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Poutníček, Puris, NikitaNikaT., Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti