Na kousky
Na kousky
Na kousky
A tak končí souboj vítězů,
kde nikdo nevyhrál.
Spoutáni do pevných řetězů,
co nám osud přikoval.
Slzy schované do polštářů,
kdo vinen je tu – žal?
Zrcadlo roztříštěné do kousků,
kdy střepy k sobě poskládám.
Život jest plný hloupých omylů,
jak vzchopit se a jít dál?
Publikoval(a):
Kateřina Svobodová, 16.7.2013