Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych...

Chtěl bych...

Bartoloměj Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: 40 básniček Katce... A stejně mě nechce...

Chtěl bych zahřívat Ti ruce,
když Tě budou studit,
ráno vedle Tebe se budit,
velmi málo nudit
a občas trošku prudit...

Sedět s Tebou u oběda,
a to nejenom, když je středa.
Chodit s Tebou do kina,
povídat si u vína,
třeba jet do Kolína...

O všem možném rozjímat,
pořád Tě jen objímat,
pak vedle Tebe usínat...

A při tom všem být jediný,
od koho dostávat chceš květiny.
Publikoval(a): Bartoloměj, 16.7.2013
Přečteno (695x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti