Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona....

Ona....

Lolátko Básně » o Lásce

Anotace: O někom koho jsem měl a svou chybou ztratil

Leží vedle mě,
sleduji jak usíná.
Já miluju jí beznadějně,
úsměvem se mě dotýká

Svou šanci jsem již měl,
když otázala co se děje,
z té otázky jsem oněměl
myslela že mám jí u prd...

Svou šanci jsem již promarnil,
chyba to byla moje.
Přesto jsem se omluvil,
a mé srdce je stále tvoje.

Na Trubiskách příběh končí,
ponechám to osudu.
Ona je pro mě jedinečná,
a stále tu pro ní budu.
Publikoval(a): Lolátko, 16.7.2013
Přečteno (238x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MonikaZ, Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti