Cesta básní
Cesta básní
Psaní básní,
byla to potřeba,
stala se vášní,
pohltila mě docela,
teď nepíši jenom,
když není cesty,
slova lze skládat,
i z čirého štěstí,
jenže mě trápí,
předtucha podivná,
že mě zas čekají,
výpravy do divna...
Publikoval(a):
Formis, 15.7.2013