Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČR - Itálie

ČR - Itálie

LH86 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jedna z mnoha sportovních blbostí :)

Řev jak hejno paviánů,
tmavě modré dresy,
Letná plná Taliánů,
tým hýřící esy!
Pirlo nebo Balotelli,
osa "Squadry Azzurry",
Češi lehce zpozorněli,
kopačky již nazuli,
Petre Čechu,hodně štěstí,
oháněj se kolem pěstí,
a vy kucí v obraně,
vystupujte sehraně,
v záloze je málo zlého,
vždyť v ní máme Rosického !
v útoku však strádáme,
Kollera už nemáme,
Pekhart nebo Lafata,
lopata jak lopata..
Přesto už si chystám dres,
a kdy jindy když ne dnes,
zakřičím si obligátně :
"kdo neskáče není Čech!",
zapiju to pivem řádně,
nevyhráti by byl pech !! :)
Publikoval(a): LH86, 15.7.2013
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti