Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám ráda, miluji

Mám ráda, miluji

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: V poslední době se dívám kolem sebe trochu jinýma očima a některé nářky a splíny mi připadají nepodstatné. Miluji život a hlavně svého manžela se kterým jsme již spoustu let a který mi je v životě velkou oporou :-)

Mám ráda slunce i deštivé mraky,
zlobivé kluky s dřevěnými praky.
Štěbetavé holky s culíčky,
rozesmáté tváře na nich dolíčky.

Mám ráda město i vesnici,
bublavý potok, řeku i rybník s vodou stojící.
Rozlehlé lány s obilím zrajícím,
kopce a hory s lesem šumícím.

Miluji muže, který je mi skálou,
milencem, přítelem a oporou stálou.
Miluji jeho silné obětí a pohled jeho očí,
z kterého se hlava zatočí.

Miluji naše noci a rána blažená,
když voní káva čerstvě pražená.
Miluji, když si povídáme
a těla propletená máme.

Jeden pro druhého dýcháme,
nástrahy žití zdoláme.
Jsme spolu mnoho let,
pro nás dnes září svět.
Publikoval(a): Marci-Tami, 12.7.2013
Přečteno (276x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Psavec, Retor, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti