Kolik hvězd?
Kolik hvězd?
Někdy jen
tak přemýšlím,
kolik má
vesmír hvězd.
Proč je svět samý
podvod a podlá lest.
Šílené, jak lidé
válčí mezi sebou,
nestarají se o děti a
chudým… pomoci
nedovedou.
Může matka
uživit své potomky,
když žije bez práce?
Mají jen špatné
vzpomínky a bohatí
si někde staví paláce.
Život ale nikdy
nebyl lehký,
protože pořád
s něčím bojujeme…,
chceme být nejlepší
a nejmocnější,
pak hned
všeho litujeme.
A já jen přemýšlím,
kolik má vesmír hvězd.
Publikoval(a):
Makaveli, 12.7.2013