Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt...

Smrt...

Krvavá Mary Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Já vím že to s básněmi nemá moc společného....ale aspoň trochu se to rýmuje ne??

Smrt si pro nás příde...
tak či onak.
na bílém jemném křídle
se neseme vzhůru.
Hlava nabodnutá na dřevěném kůlu.
Nemá cenu se strachovat kdy na to dojde...,
protože člověk...stejně jednou pojde.
Život je plný strastí...,
na které nemáme žádné masti.
Je jen otázkou času
kdy příde tvůj konec.
Ohneš se v pasu.
Srdce přestane bouchat...
oči koukat.
Máš čas na poslední úvahu...
než tvá duše odejde do věčného ticha....
Publikoval(a): Krvavá Mary, 12.7.2013
Přečteno (322x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti