Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plod lásky....

Plod lásky....

Marci-Tami Básně » o Životě

Anotace: Lidé jsou různí...... někteří jdou tvrdě za svým a je jim jedno, komu tím ublíží.

Plod lásky v tobě zrál,
v očích si měla zlatý grál.
V kostele jste si řekli ano,
těšili se na nové ráno.

Čas plynul a štěstí s ním,
nyní nechceš patřit k nim.
Dnes jiného máš u sebe,
Ten vynáší tě do nebe.

Manžel o dítě se stará,
těžká je života brána.
Ty nechceš o syna se starat,
citově jej necháš strádat.

Zaslepena hmotnými statky,
leskem celebrit a falší lásky.
Bezstarostný život sis zvolila,
pro druhé smutek a slzy zplodila
Publikoval(a): Marci-Tami, 10.7.2013
Přečteno (134x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti