Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaik TRIO XXXII

Mozaik TRIO XXXII

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Však stále v sobě otázky mám, zdali vrátit se k Tobě a své srdce s tělem Ti dám... Byl to nádherný týden, to ano... však stále ve mně cosi cloumá, v myšlenkách se trošku ztrácím... srdce bloumá.

Nádherný…

Nádherný týden,
jen ty a já…
… života běh jde dál.

Krásný dlouhý týden,
jen ty a já…
… plány, které nás čekají

… myšlenky vyřečené sobě,
pššttt potají.


Chceš…

Chceš udělat ten krok,
radikální změnu,
nový život, doménu…
… ale "někoho" s sebou si vzít.

Chceš být jen s tou,
kde láska pramení,
v milování znamení…
… s ní, nejen, navždy žít.

"já vím, že bude nás víc!"


Dáváš…

Tak dáváš mi srdce
a chceš zase to moje,
ať jsem navždy opět Tvoje…

Nechceš se mě vzdát,
a už nikdy ztratit,
za nic v životě nikdy měnit…


... tak otázky ve mně probouzíš.
Důvěru dráždíš, jak rozhodnout se mám...

Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 9.7.2013
Přečteno (108x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Retor, gogol, Jiná

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti