Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sonet 1.1

Sonet 1.1

Jirka Chrastina Básně » ostatní ...

Anotace: Má milá dlouho spala a došlo kafe

Náhle však zazněl zvon
Zvon vždycky zazní náhle
A je to přece jenom on
Kdo rány rozdává tak táhlé

Takové rány jako ranní kašel
A bílá fenka u dveří si lehla
Ta fenka vyzývavě a ten kašel plaše
Po tobě jakoby se země slehla

A zase bijí na věži a teď už je to jiné
To jenom hodina si ukrojila čtvrtku
Jen jeden úder letí po krajině
Jak kosa,která ztratila svou Smrtku

Je ráno bez tebe a je bez černé kávy
Poslední zvonění ospalcům stíná hlavy
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 9.7.2013
Přečteno (73x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pytlicek1, Retor, gogol, Doradolanska, Efir, Kytka62, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 08:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti