Raduješ se ...
Raduješ se ...
Anotace: Hodně příběhů o životě jsem vyslechla. Nyní se pokouším je napsat a Vám dát k nahlédnutí.
Raduješ se a máš proč,
přežil jsi života kolotoč.
Vše odpuštěno a zapomenuto ?
Jedno uklouznutí a zbořil se ti svět,
stačilo pár nevyřčených vět.
Možná bylo by vše jinak,
dnes měl bys jiný příznak.
Mlčel si jak ryba
myslel sis, že vše bude prima.
Snílek se v tobě probudil,
pro jinou, rodinu svou jsi zapudil.
Chtěl jsi nový život, dům a bazén,
dnes říkáš, že byl jsi blázen.
Nestačil jsi jejímu mládí,
večírkům, kde se řádí.
Na kolena před rodinou si pad,
přiznal si svůj života pád.
Popel na hlavu sis sypal,
po své duši dupal.
Začínáš od začátku,
vše pěkně popořádku.
Dlouhý čas od klopýtnutí,
je konec tvoji pouti?
Publikoval(a):
Marci-Tami, 9.7.2013