Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na horach

Na horach

Jirka Chrastina Básně » Říkanky

Anotace: Tři říkanky místo pohlednice z dovolene

Pařezy,větve a padlé kmeny zdobí
Mechy a borůvčí a dutohlávka sobí
Život je cesta odnikud do nikam
A proto z města velmi rád utíkám

***

Kdy už budem na tom místě?
Já to,hochu,nevím jistě
Asi tak 5 kilometrů je to
To je prima,že už máme léto

***

Seděli jsme v Německu u kamenného stolu
Chvíli jsme šli do kopce a potom zase dolů
Někteří šli Pěšky jiní dali přednost kolu
Nakonec jsme byli rádi,že jsme zase spolu
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 8.7.2013
Přečteno (692x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Retor, Doradolanska, Kytka62, Efir

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti